The Greatest Guide To συμβουλευτικη επιχειρησεων

Όταν καθορίσετε τις αξίες σας, τότε μπορείτε να προχωρήσετε στη δήλωση αποστολής.

Βγάλτε ένα σχέδιο διοικητικής και επιχειρηματικής μέριμνας

Αυτά τα δεδομένα αλλάζουν ανάλογα με το τι πουλάτε, αλλά θα πρέπει να είστε τόσο συγκεκριμένοι στα στοιχεία σας, ώστε να είναι αδιαμφισβήτητο το ποιον θέλετε να στοχεύσετε, καθώς και το γιατί λάβατε τις αποφάσεις που πήρατε βάσει του ποιος είναι ο πελάτης σας.

Αν λοιπόν, ο βασικός παράγοντας επιτυχίας μιας επιχείρησης δεν είναι η ηλικία του ιδρυτή της, τότε ποιος είναι?

Πόσο θα κοστίσει η δημιουργία και η παράδοση της προσφερόμενης αξίας, τόσο σε χρήματα όσο και σε προσπάθεια;

Το Σχέδιο Ανάπτυξης αποτελεί βασικό κείμενο αναφοράς για τις στρατηγικές επιλογές του ΕΣΠΑ και κατ’ επέκταση των Προγραμμάτων του.

Η αγροδιατροφή και ο τουρισμός θα είναι μεταξύ των κλάδων που θα ενταχθούν, όμως και άλλοι τομείς θα έχουν αυξημένες ευκαιρίες χρηματοδότησης, όπως π.

Να είναι σε θέση να καθοδηγεί, να παρακινεί και να ενδυναμώνει την ομάδα του προς τον επιχειρηματικό στόχο, να δημιουργεί «συνέργειες».

Στα γνωστά Προγράμματα επιχειρηματικο σχεδιο της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου προστίθενται νέα Προγράμματα για την Πολιτική Προστασία, τη Δίκαιη Μετάβαση, ένα αυτόνομο και οριζόντιο Πρόγραμμα για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, ενώ διαχωρίζονται τα Προγράμματα των Υποδομών Μεταφορών και του Περιβάλλοντος και της Ενέργειας.

Η περίληψη είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του πλάνου σας, καθώς και είναι επίσης το τελευταίο πράγμα που πρέπει να γράψετε. Σκοπός της περίληψης είναι να περιγράψει όλα αυτά που ακολουθούν και να δώσει στους επενδυτές το κίνητρο να διαβάσουν παρακάτω.

•Αναλυτική περιγραφή της επιχείρησης: αυτή η ενότητα περιλαμβάνει εκτενή εξέταση της επιχείρησης (νομική υπόσταση, ιστορικό, στόχοι, οργανόγραμμα, ανθρώπινο δυναμικό, προϊόντα και δραστηριότητα)

Ποιά θα είναι τα νέα Προγράμματα; Ποιά είναι η κατανομή των πόρων; (οι ονομασίες των προγραμμάτων είναι προσωρινές)

Λειτουργικά (επικοινωνία, ενέργεια, συντήρηση, μισθώματα, έξοδα διοίκησης, ασφάλιση κ.λπ.)

Οικονομολόγος, Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με γνωστικό αντικείμενο τη Διοίκηση των Επιχειρήσεων-Επιχειρηματικότητα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *